2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 5.SINIFTA OKUYACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında 5.sınıfta okuyacak öğrencilerimizin, okuyacağı okulda almak istediği seçmeli ders talep formları okulumuz 4.sınıf öğrencilerine sınıf öğretmenleri tarafından teslim edilmiştir.

Öğrencilerimizin seçmeli ders talep formlarını velilerin gözetiminde doldurarak en geç 19 Ocak tarihinde sınıf öğretmenlerine teslim etmesi gerekmektedir.

FORMLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

*Formlardaki öğrenci ve veli bilgilerinin eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekmektedir.

*Tabloda yer alan seçmeli dersler sütunundan seçilen derslerin ilgili bölümüne (x ) işareti konmalıdır.

*Ortaokula devam edecek öğrencilerimizin seçecekleri derslerin toplam saati 6 (Altı) 'yı geçmemelidir.

*Ortaokula İmam Hatip Okullarında devam edecek öğrencilerimiz, formlarında "Yeni Eğitim Öğretim Yılında İmam Hatip Ortaokulu'na Gidecek" kutucuğunu işaretlemelidir.

*Ortaokula İmam Hatip Okullarında devam edecek öğrencilerimiz, 1 ( Bir) ders seçme hakkına sahiptir. (Haftalık Ders Saati 2 olacak şekilde)

17.01.2023 305

17-01-2023