İLKSAN ÜYELERİNE GAZİ ÜNİVERSİTESİNDE SINAVSIZ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VERİLECEK

İLKSAN ÜYELERİNE GAZİ ÜNİVERSİTESİNDE SINAVSIZ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VERİLECEK

Gazi Üniversitesi ve İLKSAN arasında imzalanan iş birliği protokolü ile tüm üyelerimize sınavsız-tezsiz yüksek lisans imkânları sunulacaktır. 

Gazi Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Musa YILDIZ ve İlksan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tuncer YILMAZ tarafından bugün İLKSAN Genel Merkezinde imzalanan protokol kapsamında; İLKSAN Üyeleri, Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde yürütülen Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programlarından %25 indirimli olarak yararlanacak, Enstitü, ilkokul öğretmenleri ve özel eğitim öğretmenlerine yönelik tezsiz yüksek lisans kontenjanları açacak ve yine öğretmenlerin talepleri doğrultusunda yeni uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programları geliştirilerek eğitimcilerin istifadesine sunulacaktır.

Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Sn. Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ ve İlksan Genel Müdürü Sn. Mintez ŞİMŞEK'in iştirak ettiği imza töreninde; İlksan Yönetim Kurulu Başkanı, yaklaşık 300 Bin Eğitim çalışanına sağlanan bu imkândan dolayı Sayın Rektöre teşekkürlerini iletmişlerdir.

Açılacak yüksek lisans programları, başvuru koşulları ve kontenjan sayısı bilahare üyelere duyurulacaktır.

13.01.2021 929

13-01-2021

Kaynak: https://www.ilksan.gov.tr/HaberDetay/ILKSANUYELERINEGAZIUNIVERSITESINDESINAVSIZTEZSIZYUKSEKLISANSVERILECEK/1825