PAYDAŞI OLDUĞUMUZ PROJEMİZ

PAYDAŞI OLDUĞUMUZ PROJEMİZ "BÖLGEMİN KÜLTÜR ELÇİSİYİM"

Öğrencilerin yaşadıkları çevre dışında farklı kültürleri tanıması, ülke genelinde sahip olduğumuz ortak zenginliklerin farkında olması ve deneyimlemesini amaçlayan bir eTwinning projesi olan "Bölgemin Kültür Elçisiyim" başlangıçtan bu yana yapılan tüm etkinliklerin anlatıldığı bir gazete yayını ile bizlerle...

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmenimiz Fehmiye YILDIRMAZ'ın da katılımcısı olduğu projede yedi coğrafi bölgenin gelenek, örf ve adetlerini, yöresel yemeklerini, değerlerini, müziğini, ekonomik faaliyetlerini tanımak, tanıtmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla ilimiz Düzce'nin de sahip olduğu zenginlikler vurgulanmış; öğrenci ve öğretmen etkinlikleri ile öğrencilerimizin kültürel zenginliklerimizin farkında olması amaçlanmıştır.

GAZETEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

09.06.2021 429