23 Nisan İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21.yüzyılın; *Yaratıcı, *Dünyaya uyumlu, *Sorunlara çözüm getiren, *Girişken, *Yurtsever, *Yüksek donanımlı, *Üretken, *Ahlaklı, *Dinamik, *Öğrenmeyi seven, Bireylerin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Milli ve Manevi Değerlerini Özümsemiş, Vatan ve Millet Sevgisini Her Şeyin Üstünde Tutan, Yeniliklere Açık, Teknolojiyi Etkin Kullanabilen, Ahlaklı, Dürüst, İlkeli, Girişimci ve Öz Güven Sahibi Bireyler Yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz sportif ve eğitsel yarışmalara katılım konusunda istekli olmakla birlikte geçmiş yıllarda aldığı kupalar ve ödüller bulunmaktadır.

Servis Bilgisi: Özel Servis
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 100 Başarı
Sportif Etkinlikler: SATRANÇ-AKIL OYUNLARI-KARATE-TAEKWANDO
Bilimsel Etkinlikler: EKLENECEK